STOCKHOLM

Smaka Good Food Festival kommer tillbaka 2023!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag och få löpande information

Smaka Good Food Festival

I 30 år har vi skapat gastronomisk magi i Kungsträdgården, och viljan att skapa många fler upplevelser i flera år framöver finns kvar, dock så har vi bestämt att 2022 blir en digital händelse på grund av den stora osäkerheten kring pandemin, och våra deltagares hälsa och säkerhet kommer alltid först.

Vi fokuserar självklart på den goda maten; den ska smaka gott, vara god för våra kroppar och vara god för planeten. Därför har vi uppdaterat vårt namn, Good Food är för alla att smaka på.

Vårt mål är att alltid vara en av världens bästa och mest relevanta matfestivaler. Vi kommer alltid att sträva mot framtiden, hur vi kan inspirera till och skapa förändring genom att presentera de bästa kockarna, utmärkta råvaror, nytänkande entreprenörer och goda matinnovationer, 2022 så kan ni följa med online.

Parallellt arrangerar vi för sjätte året vår internationella konferens Sweden Foodtech Big Meet. Konferensen som handlar om hur techsektorn och andra aktörer bidrar till utvecklingen av framtidens mat och olika nya tjänster attraherar deltagare från hela världen. Hela upplevelsen blir något som vi kallar för en Good Food Week, följ med!

Fyll i ditt namn nedan om du vill ha vårt nyhetsbrev och vara uppdaterad om Good Food inför matfestivalen nästa år

Vi ses i Kungsträdgården!

vår historia

Häng med på lite festival och restaurang historia
1 +
TOTALT ANTAL BESÖKARE GENOM ÅREN
1 +
ANTAL MATRÄTTER PÅ MENYN VARJE ÅR
1 +
KOCKAR, BAGARE OCH MATHANTVERKARE VARJE ÅR

Kontakta oss...

Om du vill vara en av våra fantastiska partners, sponsorer eller om du är kock/ restauratör och vill delta i festivalen 2022

  1
  RESTAURANGER OCH FOODTRUCKS VARJE ÅR
  1 +
  MEDVERKANDE RESTAURANGER GENOM ÅREN
  1
  MATRÄTTER SERVERAS VARJE ÅR
  1
  ÅRS JUBILEUM 2022

  Anmäl dig till vårt NYHETSBREV

  Anmäl dig och få alla våra senaste nyheter och uppdateringar rätt i din inkorg!